středa 29. ledna 2014

Game

Game

Autor: Anders de la Motte
Vazba: vázaná
Počet stran: 360
Nakladatelství: Knižní klub









Vše je jen hra.
 
Začalo to úplně nevinně, jako nějaký obyčejný hloupý žertík, pomyslel si Henrik Pettersson, drobný kriminálníček a flákač. Henke, jak mu říkala jeho sestra Rebecca, se jednoho rána vrací metrem z nočního flámu a přitom zahlídne nablízkaný opuštěný mobil. S vidinou zisku ho HP zvedá, když ho telefon vyzve k účasti ve Hře. Ano, Henke mohl odmítnout. Místo toho však přijímá pravidla hry a roztáčí tím kolotoč událostí. Od drobných, vzrušujících úkolů, přicházejí složitější. Navíc za slušné peníze, tak proč to nebrat, že? :-)
Jenže, brzy se hra otočí proti jemu i jeho blízkým. Nikdo už není v bezpečí. Zápletka se stále více rozvíjí, vše do sebe začíná zapadat a důsledky svých činů HP tvrdě pociťuje.
 
Na cca 350 stránkách tohoto švédského thrilleru se dočtete napínavý příběh Henrika a jeho sestry Beccy. Příběh o hře, kde se porušení pravidel trestá. Příběh o spiknutí, kterému budete jen těžko věřit. Má Henke osud ve své moci, nebo je pouhou loutkou v rukách Pořadatele oné ďábelské hry? Dnes porušte pravidlo číslo 1 a o Hře řekněte všem. 

Game - kniha plná napětí a akce. Mírně zbytečné a po čase spíše otravné časté vkládání anglických hlášek mi kazilo atmosféru. 

Hodnocení - 80 %

Žádné komentáře:

Okomentovat